ProfitFlow.

IT consulting.

De richting van software consulting

Sinds ProfitFlow in 2019 de markt van softwareontwikkeling betrad, begeleidt ProfitFlow bedrijven met het optimaliseren en automatiseren van processen. Als softwarebedrijf ziet ProfitFlow het als haar missie om bedrijven in verschillende sectoren te helpen bij het creëren van optimale digitale omgevingen die zijn afgestemd op hun technische capaciteit, zakelijke vereisten, de behoeften van werknemers en de verwachtingen van klanten.

Onze aanpak

Ons team ondersteunt bedrijven in verschillende stadia van hun softwareontwikkelings- en implementatieprojecten. We hebben de vaardigheden en expertise om vroege concepten om te zetten in gedetailleerde oplossing specificaties. We beheren ook de volledige ontwikkeling van bedrijfssystemen van elke complexiteit en integreren deze soepel in bedrijfsprocessen en IT-infrastructuren.

1. Van idee naar de beste technologie

Wij ondersteunen enthousiaste bedrijven met nieuwe ideeën over hun bedrijfsdigitalisering. Als softwarebedrijf beoordelen we de levensvatbaarheid van het oorspronkelijke idee en overwegen we de meest optimale tech-stack voor de realisatie ervan.

2. Van technologie naar projectplan

We voeren bedrijfsanalyses uit om het gevalideerde idee te stemmen op de daadwerkelijke bedrijfsvoering en stellen een relevante ontwikkel- en implementatieplan op.

3. Van projectplan naar implementatie

Vasthouden aan het projectplan en het gekozen engagement model, ontwerpen en configureren we maatwerksoftware volgens de besproken eisen. Op verzoek bieden we een langetermijnstrategie van software onderhoud en -upgrade na de implementatie.