We make businesses run smoothly. Call us the smooth operators.

Verken

Nice to meet you

Wij zijn full service end-to-end software engineers. Back-end to front-end. Dat is een hele mond vol, dus je mag ons ook ‘gewoon’ softwareontwikkelaar noemen. Maar verwacht meer van ons dan alleen ontwikkeling van software. We brengen problemen en bedrijfsprocessen in kaart en ontwerpen digitale oplossingen die naadloos aansluiten op bestaande systemen.

Je vindt in ons een jong bedrijf. Daar zijn we best trots op! Al onze werknemers zijn geboren en getogen in de digitale wereld. Je zou kunnen zeggen dat digitaal hun tweede taal is. Zoals moedertaalsprekers vaak worden gevraagd bij het vertalen van ingewikkelde teksten, zo vertrouwen wij op de intuïtie van onze developers.

ProfitFlow in cijfers

53

Gekoppelde systemen

26

Bedrijven digitaal laten groeien

7

Landen actief

16

Team members

100%

5 sterren Google reviews

Onze werkwijze

Vraag een bedrijf waar groeikansen liggen, en ze weten het meteen: hogere omzet, lagere kosten, meer werkgeluk, betere klanttevredenheid. Wat ze niet weten is dat de oplossing vaak binnen handbereik ligt. Wij helpen bedrijven met maatwerk software die ze helpt van hun ambities realiteit te maken.

Kernwaarden Waar wij naar leven

01.

Enthousiast

Hopelijk herken je in ons het enthousiasme voor software ontwikkeling. Vandaag is het te doen, en de innovaties komen je niet aanwaaien! Iedere dag zetten we ons met ziel en zaligheid in voor onze klanten om ze iets beter, sneller en efficiënter door het leven te laten gaan.

02.

Innovatief

De digitale wereld vraagt om oplossingen op maat. Om deze te vinden, durven we buiten de gebaande paden te denken. Standaardoplossingen zijn namelijk niet het antwoord op niet-standaard problemen. We blijven vernieuwen en omarmen nieuwe technologie.

03.

Open

Zowel intern als extern staat iedereen op gelijke hoogte bij ons. We durven het ook te zeggen wanneer we geloven dat er een andere/betere manier is. Want alleen door echt met elkaar in gesprek te blijven, komen we tot het beste resultaat.

Directie

Nick Douma

Commercieel directeur

Diego Smits

Algemeen directeur

Ruben Vergeer

Financieel Directeur

Joey Teunissen

Technisch Directeur

Nick Douma

Nick is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten bij ProfitFlow. Hij vindt het geweldig om bedrijven te adviseren om met behulp van softwareontwikkeling hun ambities sneller te realiseren. Zijn favoriete quote: ‘’You have to think anyway, so why not think big’’

Waarmee kan Profitflow jouw organisatie helpen?

Rectangle 201.jpg
Nick.png

Direct contact opnemen? Bel dan met Nick Douma.