Morgo Folietechniek.

Full service klantenportaal geïntegreerd met interne en externe systemen

Verken

Morgo Folietechniek

Morgo Folietechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van afdichting, isolatie en bouwfolie voor daken, wanden, gevels en vloeren. Kwaliteit, maatwerk en een goed advies aan de klant neemt Morgo daarbij uiterst serieus. Juist om die reden hebben wij een B2B-portal ontwikkeld om klanten nog beter te ondersteunen.

De Cijfers

80%

Werkbesparing

2

Interne koppelingen

150

Gebruikers

De uitdaging

Persoonlijk contact is een kernwaarde van Morgo Folietechniek, de B2B-klantenportaal moest deze kerwaarde ondersteunen. Daarnaast moest de portal gekoppeld worden met het ERP-systeem om menselijke handelingen te voorkomen en met externe systemen van klanten om ook aan die kant waarde toe te voegen.

De Aanpak

De uitdagingen zijn getackeld door in te zetten op een innovatieve en moderne technologische stack voor zowel de front als de back-end. Daarnaast hebben wij een uitvoerige inventarisatie gedaan met verschillende stakeholders, zowel binnen als buiten de organisatie.

``` Back-end Moderne architectuur is toegepast waarbij de modulariteit en schaalbaarheid centraal heeft gestaan. Door middel van Serverless architectuur gemaakt in nodejs hebben wij een oplossing ontwikkeld die snel werkt voor 10, 100.000 of meer gebruikers.

``` Front-end De front-end wordt geserveerd naar de eindgebruiker door middel van een nieuwe innovatieve architectuur; de jam stack. Dit betekent dat er geen server meer nodig is die aanvragen behandeld en de front-end direct vanuit een content delivery network wordt geleverd. Dit zorgt voor een seamless verschil of het nou 10 of 100.000 gebruikers zijn. Daarnaast zorgt dit voor lagere hostingkosten en eenvoudiger onderhoud.

De Technologieën

Back-end: Hasura & Serverless functions (NodeJS) Front-end: Next.JS / React Front-end hosting: JAMStack ( Vercel / Netlify ) Back-end hosting: DigitalOcean (AWS)

We solved problems for

 • Curess

  Betere en snellere ambulante zorg door een maatwerk personeelsplanning die Curess ondersteunt in haar zorgverlening

  senjuti-kundu-JfolIjRnveY-unsplash.jpg
 • CanxLab

  20% meer productie door een maatwerk planning gekoppeld met Unit4

  james-yarema-qbGauEOjoAs-unsplash.jpg
 • Europengineers

  Tien multinationals delen veilig kennis via eigen mondiaal platform

  howard-bouchevereau-042Srn0-82o-unsplash.jpg
 • Tibor Coaching

  KPI's monitoren om je dromen werkelijkheid te maken

  Tibor.jpeg

Waarmee kan ProfitFlow jouw organisatie helpen?

mesh-9iY3Sqr1UWY-unsplash.jpg
Nick.png

Direct contact opnemen? Bel dan met Nick Douma.

Contact

Maagdenburgstraat 14 7421 ZC Deventer Nederland

Hoefsmid 3, 3263CC Oud-Beijerland Nederland

Support 068 295 26 82 Algemeen 057 024 40 57