Software moderniseren.

Verken

Hou je software up to date

Het gebruik van Legacy Software, dat is gebruikte software die inmiddels verouderd is of op een oud systeem runt, brengt verschillende problemen en risico’s met zich mee. Door op tijd over te stappen op moderne software, voorkom je dat alle processen rondom een software oplossing stil komen te liggen

In 4 stappen naar moderne software

01.

Evaluatie van oude software

Tijdens een eerste evaluatie onderzoeken we de huidige software en bespreken we je wensen. We brengen mogelijke problemen in kaart en zetten alle mogelijkheden op een rij. Grondig onderzoek is belangrijk, omdat we alleen op die manier een duidelijk en eerlijk advies kunnen geven.

02.

Het moderniseringsmodel selecteren

We helpen je bij het kiezen van het meest geschikte moderniseringsmodel. Vanzelfsprekend stemmen we dit af op de technologische mogelijkheden en het budget, de huidige trends in de sector en de wereldwijde vereisten voor bedrijfssoftware.

03.

Modernisering van verouderde applicaties

Als we samen het moderniseringsplan hebben gekozen, gaat ons team aan de slag met alle renovaties. Om overzicht te houden, documenteren we alles en rapporteren we regelmatig hoe ons werk er voor staat. Zo kunnen we snel wijzigingen en uitbreidingen doorvoeren, of bijsturen wanneer dit nodig blijkt.

04.

Ondersteuning na de modernisering

Bij ons gaat garantie verder dan de deur. Na de oplevering blijven we de gereviseerde softwarestatus monitoren. Daarnaast houden we contact met het IT-team, helpen we de gebruikers om snel te wennen aan de vernieuwde applicatie en stimuleren we ze om alle voordelen te benutten.

Backend op serverless architectuur

Met een bewezen succesvolle technologische stack kunnen we razendsnel ontwikkelen. Dat biedt verschillende voordelen: als er processen stilstaan vanwege je Legacy Software, dan kunnen we dit in een korte tijd verhelpen. De snelheid waarmee we dat doen zorgt er bovendien voor dat we minder manuren kwijt zijn dan concurrenten met vergelijkbare oplossingen. Dat zorgt voor zeer gunstige prijzen.

Met onze techniek generen wij complete API’s op basis van databases en hoeven we niet alles handmatig te coderen. Door gebruik te maken van een serverless architectuur wordt elke functie binnen jouw applicatie apart gehost. Hierdoor blijft de achterkant van de applicatie altijd draaien en is hij dus per definitie schaalbaar en snel.

Razendsnelle gebruikerservaring

Door de frontend los te koppelen van de backend, creëren we een razendsnelle applicatie. Door middel van de JAMStack draaien wij onze frontend op een Content Delivery Network (CDN). Door de website op een CDN (Content Delivery Network) te plaatsen is er een kopie van de site beschikbaar in de buurt van iedere locatie verspreid over de hele wereld.

We plaatsen kopieën van de applicatie over verschillende servers wereldwijd, zodat iedere gebruiker een versie bij hem of haar in de buurt heeft. Zo hoeft een gebruiker in Amerika niet te wachten op een pagina op een Nederlandse server. Hierdoor functioneren applicaties sneller dan het licht.

Daarnaast zijn de hostingkosten vele malen goedkoper en kunnen de servers in het CDN zeer zelden gehackt worden. De UI vormt de basis van de gebruiksvriendelijkheid. We gebruiken het UI pack met de richtlijnen van Google, waardoor we een perfecte gebruikerservaring garanderen.

Door moderniseringsdiensten aan te bieden, helpen de experts van ProfitFlow bedrijven om van resource-eisende on-premises setups over te stappen naar lichtere en schaalbare applicaties in de cloud.

Database op basis van GraphQL

Met de moderne software die we bouwen gebruiken we GraphQL om data op te halen. Dit is een innovatieve querytaal waarmee onder andere over meerdere API’s tegelijk gezocht kan worden. Hiermee maakt de gebruiker alleen verbinding met de informatie waar hij naar op zoek is.

Door aan de voorkant aan te geven waar we naar op zoek zijn halen we nooit te veel data binnen wat bandbreedte scheelt waardoor we “over-fetching” voorkomen. Daarnaast kunnen meerdere datastromen bij elkaar kunnen worden gebracht in één query waarbij “under-fetching” ook wordt voorkomen.

Hiermee zorgen we ervoor dat jouw software altijd (snel) data op kan halen. Een ander voordeel is dat er geen backend geschreven hoeft te worden door middel van onze innovatieve stack (dat scheelt ons tijd en jou als klant geld). Tot slot is het een open source platform wat ervoor zorgt dat we altijd de nieuwste technieken kunnen gebruiken, er altijd een oplossing voor een wens is en jij als eigenaar van een applicatie nooit vastzit aan één leverancier.

Andere Diensten

We zijn end-to-end software engineers die tot het uiterste gaan. We stoppen pas wanneer het soepeler loopt bij onze klanten.

 • >

  01.

  API Koppeling

  Al jouw systemen werken naadloos samen

  shane-rounce-DNkoNXQti3c-unsplash.jpg
 • >

  02.

  Applicatie ontwikkeling

  Apps maken het leven makkelijker (wanneer je het goed doet)

  mohammad-rahmani-N5bT5RctFZ8-unsplash.jpg
 • >

  03.

  B2B Portal

  Al jouw klanten op hun wenken bediend

  ben-kolde-b15nB4ykyxc-unsplash.jpg
 • >

  04.

  IT Consultant

  Vertel ons je probleem, wij formuleren de digitale oplossing

  mesh-9iY3Sqr1UWY-unsplash.jpg

Waarmee kan Profitflow jouw organisatie helpen?

florian-klauer-mk7D-4UCfmg-unsplash.jpg
Nick.png

Direct contact opnemen? Bel dan met Nick Douma.

Contact

Bezoekadres Maagdenburgstraat 14 7421 ZC Deventer Nederland

Factuuradres Hoefsmid 3, 3263CC Oud-Beijerland Nederland

Support 068 295 26 82 Algemeen 057 024 40 57