Custom made Jeans Company.

Een uitgebreid bestelportal op maat voor maatwerk jeans, waarin alles van A tot Z kan worden samengesteld en en besteld.

Verken

Custom made Jeans Company

Het verhaal van Custom made Jeans Company begint in 2015, toen Martijn Viskaal in een wereld van massaproductie de uitdaging aanging om maatwerk jeans te verkopen. Zeven jaar later en de jeans worden 24 landen verkocht.

Na alle eerdere uitdagingen kwam Custom made Jeans Company in contact met ProfitFlow voor een softwareoplossing die aansloot op de complexiteit en ambities van de organisatie.

De cijfers

2188

Maatwerk jeans ontworpen

1

Integratie met Exact

De uitdaging

Een belangrijke uitdaging was de hoge mate van modulariteit die vereist was voor het bestelportaal. Omdat alle aspecten van de jeans aan te passen zijn naar de wens van de klant moest een modulair, schaalbaar systeem opgeleverd worden, zonder dat de snelheid hieronder de leidt. Ook was het van belang dat ondanks deze complexiteit het systeem zeer intuïtief te gebruiken is, zodat affilliates van Custom made Jeans Company de software eenvoudig kunnen implementeren en gebruiken.

De aanpak

De uitdagingen zijn aangepakt met een uitgebreid bestelportaal dat alles afvangt vanaf het bestelproces met de status van een order, tot de quality control voordat een bestelling bij de leverancier terrecht komt. en de bijbehorende offertes en facturen. We hebben het systeem op alle relevante vlakken modulair gemaakt zodat de applicatie na oplevering door Custom made Jeans Company eenvoudig beheert kan worden, toekomstbestendig is en aalsuit op de ambities en groei van de organisatie.

De technologieën

  • Back-end: Hasura & Serverless functions (NodeJS)
  • Front-end: Next.JS / React
  • Front-end hosting: JAMStack ( Vercel / Netlify )
  • Back-end hosting: DigitalOcean (AWS)

Contact

Bezoekadres Maagdenburgstraat 14 7421 ZC Deventer Nederland

Factuuradres Hoefsmid 3, 3263CC Oud-Beijerland Nederland

Support 068 295 26 82 Algemeen 057 024 40 57