Kuiters Natuursteen.

Bedrijfsprocessen stroomlijnen met ordermanagement systeem die naadloos aansluit op de bedrijfsprocessen van Kuiters Natuursteen.

Verken

Kuiters Natuursteen

Kuiters Natuursteen is sinds 2011 actief als importeur in de natuursteenbranche. Het maken van accurate offertes en het managen van orders behoren tot de kernprocessen. Deze processen werden afgevangen binnen een verouderd softwaresysteem (legacy software), dit resulteerde in een traag systeem dat moeilijk te updaten was. Een moderniseringsslag bood daarom veel voordelen en nieuwe kansen.

De Cijfers

70%

Tijdswinst

100%

Modulair

1

API-koppeling

De uitdagingen

Kuitersnatuursteen heeft in 2011 een maatwerk ordermanagement syteem laten ontwikkelen in filemaker, wat destijds een goede tool was voor het managen van orders is vele jaren later een bottleneck geworden in de organisatie. Het systeem is traag geworden, door het gebrek aan modulariteit is het uitdagend om nieuwe functies toe te voegen en kwa security waren er veel tekortkomingen.

De aanpak

Binnen dit project hebben we het moderniseringsmodel toegepast. Dit model bestaat uit vier verschillende stappen; evaluatie van oude software, het moderniseringsmodel selecteren, de modernisering van de verouderde software en de ondersteuning na oplevering.

De technologieën

  • Back-end: Hasura & Serverless functions (NodeJS)
  • Front-end: Next.JS / React
  • Front-end hosting: JAMStack ( Vercel / Netlify )
  • Back-end hosting: DigitalOcean (AWS)

Contact

Bezoekadres Maagdenburgstraat 14 7421 ZC Deventer Nederland

Factuuradres Hoefsmid 3, 3263CC Oud-Beijerland Nederland

Support 068 295 26 82 Algemeen 057 024 40 57